Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

26.10.2022 - 26.10.2022

Gastronomi'de Ne Pişiyor? "Gastronomi'de Yeni Bir Trend: Su Kefiri" Dr. Öğr. Üyesi Suzan Tireki

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Fermente içecekler Covid-19 pandemisinden bu yana doğal fonksiyonel faydaları nedeni ile tüketiciler tarafından önemli görülmeye ve su kefiri de bu fermente içeceklerden biri olarak gastronomide yeni bir trend olarak anılmaya başlamıştır. Bu seminerimizde su kefiri içeceğinin yapılışı ve kalite özelliklerini konuşacağız.